Registreren
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief ontvangen
E-mail:

Betaling en levering


Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een pakket tot 10 kg zijn € 6,75. Ook voor kleinere bestellingen geldt deze prijs, deze is immers gebaseerd op het basistarief van de pakketdiensten. Voor bestellingen van meer dan 10 kg geldt een tarief van € 13,50. Voor bestellingen van meer dan € 100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling
U kunt bij ons uw bestelling betalen op de volgende manieren:

        

Ongeacht de door u gekozen betalingswijze, worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Levertijd
Zodra uw bestelling en betaling bij ons binnen zijn zullen wij alles in het werk stellen uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Echter, afhankelijk van voorraad en aanvoer van onze leveranciers kan dit tot maximaal 10 werkdagen duren. Door omstandigheden, is de maximale levertijd op dit moment maximaal 4 weken. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Verzending
Verzending vindt plaats per pakketdienst. U krijgt van ons na verzending de gegevens van het pakket zodat u dit eventueel via internet kunt volgen. Gebruikelijk worden de pakketten de dag na verzending aangeboden, dit is echter geen garantie. Wij zijn hierbij afhankelijk van de vervoerder en kunnen hierop geen invloed uitoefenen.

Als u nog vragen heeft, laat dit ons dan weten via het contactformulier of stuur een email naar info@frankrijkoptafel.nl.